PERE Kft. 2030 ÉRD Rekettye u. 38/3
Tel:: +36 (23) 371-172 +36 (23) 377-593
Mobil: +36 (30) 248-3029
E-mail: perekft@t-online.hu

 

 


Köszöntünk az oldalon, melyet
úgy igyekeztünk kialakítani,
hogy számodra egy könnyen kezelhető,
információban gazdag hasznos felület legyen

A következő folyamatábra segítségével
lépésről lépésre megismerhetsz minket,
a terméket, a munkafolyamatot és mindent,
amit csak tudnod kell…

Elegáns tervezés

A Cover üvegfüggöny rendszer kiváló minőségű termék, szép és tartós. Az üvegtáblák között nincs keret. Az üvegtáblák mozgását és nyitását  szolgáló mechanizmus a vezető profilban vannak elrejtve.

A különlegesen tervezett függesztő elemek lehetővé teszik a táblák egyenkénti eltolását és befelé történő nyitását, ami általi az üvegtisztítás kivételesen könnyű és veszélytelen. A csiszolt szélű, edzett üvegtáblák  - a balkon magasságától és a helyi igényektől függően -  6, 8, vagy 10mm vastagok lehetnek.

A választás szabadsága

minden típusú balkonhoz és teraszhoz illik. Az összes üvegtábla egymás mellé tolva teljesen zárttá teszik az ön balkonját és teraszát. Másrészt ön választhat, hogy részben, vagy teljesen kinyitja a teraszt, bármikor, amikor kívánja. Ezt A Cover üvegfüggöny rendszer az előnyét mind az építészek, mind a tulajdonosok kihasználhatják, mint „külső lakószobát".

 A Cover üvegfüggöny rendszer új konstrukciója és különleges funkciója, megkoronázza az ön teraszát, mint „külső lakószobát", akár kívülről, akár belülről tekintve.

Balkonüvegezés

Egy új dimenzió

 A Cover üvegfüggöny rendszer tökéletes megoldás az ön tulajdonára. Lakásával egyidejűleg építheti, vagy rögtön felszerelheti, utolsó simításként jellegzetes megjelenést kölcsönözve épületének. Javítja az Ön életminőségét és növeli otthona értékét.

A Cover üvegfüggöny rendszer erős alumínium profil és edzett biztonsági üveg kompozíció, kiegészítve rugalmas és tartós tartozékokkal. Védelmet nyújt balkonjának és teraszának kellemetlen időjárás esetén, és látványosan csökkenti karbantartási költségeit. Emellett hő-, és hangszigetelőként működik, aminek előnyét belülről nézve ön értékelni fog.

Használhatóság és kényelem

A Cover üvegfüggöny rendszer kellemes és élvezhető légkört teremt az ön balkonján, teraszán egész évben. Az üvegezett teraszon nagyszerű összejöveteleket rendezhet családjával és barátaival. A terasz védett és biztonságos, de természetes szellőzést biztosít gyermekei és hobby-állatai számára. Használhatja a balkont háztartási munka és hobby céljára, miközben a szabadban érezheti magát. Akik kis lakásban élnek, értékes extra teret nyernek. Az üvegezett balkon és terasz bebútorozása egyszerű. A Cover rendszerrel balkonját és teraszát kis kertté változtathatja ahol a virágok és palánták az év nagy részében fejlődhetnek.

KÉREM VÁLASSZON STÍLUST, ADJA MEG a KALKULÁCIÓHOZ SZÜKSÉGES MÉRÉSEK PONTOS EREDMÉNYEIT, melyek segítségével a program azonnal kiszámolja a várható költségeket.
Árkalkuláció
Szerkezeti magasság (m)
m
Üvegvastagság (mm)
6 mm     8 mm
Folyóméter
m
Várható költség:
0 Ft
A kalkulátor által becsült összeg csak tájékoztató jellegű, pontos árakért kérjük kérjen ajánlatot.

Ajánlatkérését a következő formákban teheti meg:

- Telefonon: +36 (23) 371 172 vagy a +36 (30) 948 6916- os számon

- E-mailben a perekft@t-online.hu vagy a pttamas@t-online.hu címen

- Az AJÁNLATKÉRÉS menüpontra kattintva

- Kalkulációt készíthet, amelynek segítségével tájékozódhat árainkról, illetve felmérheti az Ön igényeinek várható költségét. Ebben segít az ONLINE AJÁNLATKÉRÉS vagy az ÁRAINKRÓL menüpont alatt beépített kalkulátor.

Pontos árajánlatadáshoz, minden esetben szükséges, hogy szakembereink végezzenek egy helyszíni felmérést!

2030 Érd, Rekettye u. 38.                                                 
Tel./fax: (23) 371 172, (23) 377 593                             
Tel.: (30) 948 6916, (30) 248 3029     
E-mail: perekft@t-online.hu és pttamas@t-online.hu
www.perekft.hu

Kérjük válasszon témát
© 2010 DESIGN BY PROCSOPORT. ALL RIGHTS RESERVED.