PERE Kft. 2030 ÉRD Rekettye u. 38/3
Tel:: +36 (23) 371-172 +36 (23) 377-593
Mobil: +36 (30) 248-3029
E-mail: perekft@t-online.hu

Cover rendszer balkon- és teraszüvegezéshez

  • Terasza és balkonja egész évben használható – bármilyen az időjárás
  • Védelmet nyújt zaj, szél,
  •  Használható lakóterének elegáns kiterjesztése
  • Nincsenek függőleges keret
  • Teljesen nyitható
  • Biztonságos hely gyermekek és állatok részére
  • Fokozott biztonságot nyújt
  • Lakása értékesebbé válik
  • Csökken a fűtésszámla

Balkonüvegezés

Egy új dimenzió

 A Cover üvegfüggöny rendszer tökéletes megoldás az ön tulajdonára. Lakásával egyidejűleg építheti, vagy rögtön felszerelheti, utolsó simításként jellegzetes megjelenést kölcsönözve épületének. Javítja az Ön életminőségét és növeli otthona értékét.

A Cover üvegfüggöny rendszer erős alumínium profil és edzett biztonsági üveg kompozíció, kiegészítve rugalmas és tartós tartozékokkal. Védelmet nyújt balkonjának és teraszának kellemetlen időjárás esetén, és látványosan csökkenti karbantartási költségeit. Emellett hő-, és hangszigetelőként működik, aminek előnyét belülről nézve ön értékelni fog.

Használhatóság és kényelem

A Cover üvegfüggöny rendszer kellemes és élvezhető légkört teremt az ön balkonján, teraszán egész évben. Az üvegezett teraszon nagyszerű összejöveteleket rendezhet családjával és barátaival. A terasz védett és biztonságos, de természetes szellőzést biztosít gyermekei és hobby-állatai számára. Használhatja a balkont háztartási munka és hobby céljára, miközben a szabadban érezheti magát. Akik kis lakásban élnek, értékes extra teret nyernek. Az üvegezett balkon és terasz bebútorozása egyszerű. A Cover rendszerrel balkonját és teraszát kis kertté változtathatja ahol a virágok és palánták az év nagy részében fejlődhetnek.

Teraszüvegezés

Elegáns tervezés

A Cover üvegfüggöny rendszer kiváló minőségű termék, szép és tartós. Az üvegtáblák között nincs keret. Az üvegtáblák mozgását és nyitását  szolgáló mechanizmus a vezető profilban vannak elrejtve.

A különlegesen tervezett függesztő elemek lehetővé teszik a táblák egyenkénti eltolását és befelé történő nyitását, ami általi az üvegtisztítás kivételesen könnyű és veszélytelen. A csiszolt szélű, edzett üvegtáblák  - a balkon magasságától és a helyi igényektől függően -  6, 8, vagy 10mm vastagok lehetnek.

A választás szabadsága

minden típusú balkonhoz és teraszhoz illik. Az összes üvegtábla egymás mellé tolva teljesen zárttá teszik az ön balkonját és teraszát. Másrészt ön választhat, hogy részben, vagy teljesen kinyitja a teraszt, bármikor, amikor kívánja. Ezt A Cover üvegfüggöny rendszer az előnyét mind az építészek, mind a tulajdonosok kihasználhatják, mint „külső lakószobát".

 A Cover üvegfüggöny rendszer új konstrukciója és különleges funkciója, megkoronázza az ön teraszát, mint „külső lakószobát", akár kívülről, akár belülről tekintve.

Kérjük válasszon témát
© 2010 DESIGN BY PROCSOPORT. ALL RIGHTS RESERVED.